Aquesta es la nostre proposta....i funciona
Va molt be de tenir sempre a ma a la nostre cuina ....all i julivert picat per donar aquell punt de sabor a un peix, una carn, unes patates....
Ingredients
1 Pot de vidre amb tapa
Oli d´oliva del bo
Alls pelats
Julivert ( només les fulles )
Preparació
Picar els alls i les fulles de julivert, posarem dins el pot, cobrirem amb l oli, tapar i guardar a la nevera - ja qui el guarda fora -.
Sempre tindrem all i julivert a punt, les nostres viandes i el nostre paladar o agrairan.
Bon cuina i bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Una idea estupenda.
ResponElimina:-D
Besis.
HOLA AMANDA, GUAPA TU
ResponEliminaPUES SI NENA, NO SABES LO BIEN QUE VÁ, PARA CUALQUIER PLATO, SIEMPRE LO TIENES ALLÍ A PUNTO
PETONETS SUSANNA
Holaaa, yo también tengo en la nevera, como hago tantas cosas a la plancha!! y menudo sabor eh?
ResponEliminaUn besooo
HOLA MARISA, GUAPA TU
ResponEliminaPUES SI, VÁ FANTASTICO TENER SIEMPRE A MANO,...TAMBIEN TENGO A PUNTO ACEITE DE TRUFA QUE SABE DIVINO, ACEITE DE TOMATES SECOS QUE TIENE UN SABOR ESPECIAL Y DELICIOSO, TAMBIEN DE AJO,...YA LOS IRÉ PONIENDO TODOS...JE,JE
PETONETS SUSANNA
Pues tens rao, jo aquest oli sempre el faig sobre la marxa, en canvi uns altres si els tinc en ampolletes, un de picant i de trufa.
ResponEliminaPetons
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS JA SAPS, DEMÀ A PREPARAR UN BON POT D´OLI D´AQUEST I A LA NEVERA, SI QUAN EL TREUS ESTÀ UNA MICA PRES, CAP PROBLEMA 30 SEGÒNS DE MICROONES I JA ESTÀ A PUNT,...PROVA DE FER-NE AMB TOMÀQUETS SECS, QUEDA UN OLI MOLT ESPECIAL PER LES AMANIDES, NINGÚ ENCERTA EL GUST..
PETONETS SUSANNA