Ingredients
6 ous
150 grams de farina comú
150 grams de maizena
100 grams de sucre ( a qui li agradi més dolç, en posi més )
140 grams de llet
140 grams de nata de montar
250 grams d oli de gira-sol
70 grams de preprat de flam ( tipus Royal, Potax...al gust )
1 sobre de llevat químic tipus Royal o similar.
Preparació
Escalfar el forn a 210 graus , ( d alt i baix )
Barrejar i tamisar les farines, el llevat i la pols de flam.
Batre els ous amb el sucre, desprès afegir els líquids, i finalment les farines.
Passar la barreja als motlles de paper i enfornar uns 10 minuts (és orientatiu, ja que dependrà de la mesura dels motlles i del vostre forn)
* Notes
En aquest cas són mini càpsules de paper de 2 cm de base, colocades dins d'un motlle de metall per a magdalenes petites, no se'ls i ha posat sucre per sobre, però això va a gustos.
La massa pot preparar-se amb anterioritat i guardar a la nevera.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
son un desayuno o merienda ideal ¡¡¡ un besote
ResponElimina