Ingredients
Llenguado
Oli d´oliva
Sal
Patates bullides amb pell
Ametlles laminades
All i julivert picats
Preparació
Posar una planxa al foc fort, quan ja estigui a punt i posarem el llenguado que primer haurem untat amb oli d´oliva pels dos costats, condimentar al gust i coure, al final espolsar all i julivert per sobre amb unes gotes d´oli.
Mentre en una paella calenta torrarem les ametlles.
Servir acompanyat de les patates tallades a rodanxes, i les ametlles per sobre el peix.
Bon profit i baix en greixos.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna