El margalló ( palmito ) te moltes propietats que hem de tenir presentes.....ajuda en casos d´anèmia, és una font important de ferro, fibra, baix en greixos, potassi, vitamina C
Important el seu consum si fas una dieta vegetariana, doncs porta minerals i vitamines.
Ingredients
Blat de moro de llauna
Margallons tallats a rodanxes
Pastanaga ratllada
Taronja tallada al gust
Olives
Sal
pebre- opcional-
Oli d´oliva
Vinagre del bo ( de cava, de vermut, xerès...)
Preparació
Disposar tots els ingredients en una safata de servir, que tinguin bona presencia, fer una emulsió amb oli, vinagre, sal, pebre i condimentar al gust.
Bon profit.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna