Si tenim a la nevera un paquet de crestes, segur que farem un bon sopar en un pim pam i no deixaran ni les engrunes...
D´acord que si fas la massa tu mateixa seran més bones, però no sempre es tenen ni temps ni ganes, i aquesta es una molt bona alternativa.
Aquestes estan farcides, unes de carn de canalons i les altres d´uns espinacs que es preparen en pocs minuts.
Ingredients
Un paquet de crestes
Un ou batut per pintar les crestes
Llavors de sèsam
* Carn de fer els canalons ( que haurem afegit una mica de beixamel dels mateixos canelons, i una culleradeta de tomàquet fregit )
* Uns espinacs passats per la paella amb unes gotes d´oli i uns pinyons.
* Tot això o podem tenir fet amb antelació.
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus
Mentre farcirem les crestes i les posarem en una safata de forn coberta amb paper vegetal, un cop totes fetes les pintarem amb l´ou batut i espolsarem amb les llavors de sèsam per sobre.
Posarem al forn ( en el de casa baix i ventilador ), durant uns 20 minuts, cada forn es un món.
Servir calentes i amb bona companya.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna