Ingredients per la base del pastís ( Genovés )
400 grams de farina
300 grams de sucre
12 ous
(no porta cap tipus de llevat químic )
Preparació
Batre els ous amb el sucre fins aconseguir una crema espessa tipus maionesa, afegir a tandes la farina tamisada.
Fornejar a temperatura moderada ( 160/180 graus ) en un motlle engreixat i enfarinat, uns
30 a 35 minuts dependrà del forn i del tipus de motlle.
Desemmotllar, refredar sobre una reixeta, un cop fred, tapar i deixar refredar.
* * * * * * * * * * *
Per decorarXocolate blanca per fer la cobertura
Xocolate negre per la decoració
Bon profit
* Abans de la decoració podem emborratxar el pa de pessic amb algun licor, però en aquest cas no portava res ja que havien nens.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna