Arròs bullit i ben escorregut
Bledes que ja tindrem bullides i ben escorregudes
Oli d´oliva
Sal
Ous ( si son de gallines en llibertat millor, aquí es veu la diferencia en el color de la truita )
Uns alls picats ( opcional )
Preparació
Posarem una paella al foc amb unes gotes d´oli d´oliva, i afegirem les bledes una mica tallades i l´arròs, a foc moderat o escalfarem tot plegat uns 5 minuts, i podem afegir els alls picats.
Mentre batre els ous, quan ja veiem que l´arròs i les bledes estan queden sense humitat, o barrejarem amb les ous i farem la truita.
Fàcil, molt bona i el més important per qui no poguí menjar masses greixos, quasi sense oli....
* Al bullir les bledes, no cal posar massa aigua a l´olla, amb un dit i tapades elles mateixes deixen anar la seva pròpia aigua i estan més bones, això si a foc moderat.
Bon profit i si es en bona companya, millor !
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna