Ingredients
El greix que despendran els llardons de xai
Preparació
Un cop fets els llardons de xai ens quedará la paella plena de greix, hem de colar.lo i posar dins d´un recipient, esperar que es refredi, tapar amb film de cuina i guardar a la nevera, es ideal per fer guisats, aquest greix els i donar un sabor deliciós i especial.
Van molt bé les "flameres" d´alumini d´un sol ús.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
m'agraden els llardons i m'apunto la recepta del
ResponEliminallard.
Intento no fer servir gaire els greixos animals, però s'ha de reconeixer que el sabor que donen es molt o.
ResponEliminaPetons.
Qué curioso, no tenía ni idea de esto guapa!
ResponEliminabesos
molt be Susanna, avui es el dia ideal per fer els llardons. Fan molt de goig, amb una cervesseta o un got de vi son ideals.
ResponEliminaUna abraçada, Agusti CAngrejo Grande
Para hacer guisos no se perro dicen que bien caliente la grasa de cordero es bunisima para los esguinces y demas.....
ResponEliminaA mi me encantan los chicharrones pero no se me hubiera ocurrido guardar esa grasa!! Buena idea Susana.
ResponEliminaJo el faria servir per fer sabons, gracies per el truc.
ResponEliminaBardzo interesujący pomysł. Pozdrawiam
ResponElimina