Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 17 de març de 2010

ARRÓS AMB BOTIFARRA DE PAGÈS I VERDURES




INGREDIENTS

500 GRAMS D´ARRÓS
2 BOTIFARRES CRUES DE PAGÈS
4 CORS D´ CARXOFA TALLADES A QUARTS
1 PEBROT VERMELL TALLAT A JULIANA
1 CEBA TALLADA A JULIANA
1 PATATA GROSSA TALLADA A QUADRATS PETITS
4 GRANS ALLS SENCERS AMB PELL
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
1,500 L. DE BROU Ó AIGUA
PEBRE NEGRE
SAL
UN GRAPAT DE CEPS SECS ( BOLETS) ( HIDRATAR AMB AIGUA QUE GUARDAREM PEL ARRÓS)
ALL I JULIVERT TALLAT PETIT
OLI D´OLIVA, ( VAIG PER UN BON ROSTIT I L´OLI "ENGELATINAT " QUE VA QUEDAR EL TINC GUARDAT PER CUINAR..)..I LI HE POSAT AL ARRÓS



SOFREGIT LES BOTIFARRES TALLADES A RODANXES I RESERVAR.

EN EL MATEIX OLI FREGIREM CARXOFES + PEBROT+CEBA+ALLS + PATATES
QUAN JA COMENCI A DAURAR , ABOCAR-HI LA BOTIFARRA QUE TENIM RESERVADA, I EL TOMÀQUET , REMENAR I DEIXAR COURE UNS 10 MINUTS.

POSAREM L ´ARRÓS I ELS CEPS HIDRATATS , DEIXAREM SOFREGIX UNS MINUTS, DESPRÈS ABOCAR L´AIGUA O BROU QUE TINDREM CALENTA, I CONDIMENTAR AMB LA SAL I EL PEBRE ... , DEIXAR QUE COURE UNS 20 MINUTS , SEGONS ABANS DE TREURE DEL FOC, ESPOLSAR AMB EL JULIVERT I L ´ALL PICATS.

BON PROFIT



Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...