Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 19 d’agost de 2014

Aletes de pollastre condimentades a la barbacoa


Ingredients
Aletes de pollastre
Sal 
Pebre
Herbes provençals (farigola, marduix, l'orenga, romení, alfàbrega, fonoll, estragó, llorer....)
Oli d´oliva
Vinagre de vi 

Preparació
Posarem les aletes en un bol i les condimentarem amb les herbes, sal, pebre, un rajolí d'oli i un altre de vinagre, barrejar bé, taparem i reservarem a la nevera un mínim de 2 hores, també podem fer-ho d'un dia per l'altre. 

En cas que no disposi d'una barbacoa. 


Escalfar el forn a 200 graus, posarem la reixeta del forn al centre d'aquest i la safata que inclou un nivell més baix ple d'aigua (recollirà el greix que desprendrà el pollastre i no tindrem gens de fum a la cuina)  quan el forn hagi arribat a la temperatura desitjada posarem sobre la reixeta les aletes de pollastre, tancarem el forn i deixarem que es daurin, les vigilarem de tant en tant per donar-lis la volta quan ho necessitin, ens quedaran perfectes.

Es poden acompanyar d´arròs, pasta, amanida, patates.....i bona companya

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...