Ingredients
Aletes de pollastre
Sal
Pebre
Herbes provençals (farigola, marduix, l'orenga, romení, alfàbrega, fonoll, estragó, llorer....)
Oli d´oliva
Vinagre de vi
Preparació
Posarem les aletes en un bol i les condimentarem amb les herbes, sal, pebre, un rajolí d'oli i un altre de vinagre, barrejar bé, taparem i reservarem a la nevera un mínim de 2 hores, també podem fer-ho d'un dia per l'altre.
En cas que no disposi d'una barbacoa.
Escalfar el forn a 200 graus, posarem la reixeta del forn al centre d'aquest i la safata que inclou un nivell més baix ple d'aigua (recollirà el greix que desprendrà el pollastre i no tindrem gens de fum a la cuina) quan el forn hagi arribat a la temperatura desitjada posarem sobre la reixeta les aletes de pollastre, tancarem el forn i deixarem que es daurin, les vigilarem de tant en tant per donar-lis la volta quan ho necessitin, ens quedaran perfectes.
Es poden acompanyar d´arròs, pasta, amanida, patates.....i bona companya
Bon profit.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna