TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dilluns, 18 d’agost del 2014
Salsa tomànesa
Ingredients
Un tomàquet madur natural
Sal
Pebre (opcional )
Oli d´ oliva suau
Alls
Preparació
Pelar el tomàquet, treure les granes, tallar a trossos i posar.lo en un bol alt, afegir alls pelats sense el nervis central, condimentar amb sal i pebre al gust.
Batre fins que ens quedi tot desfet, ara poc a poc i sense deixar de batre i anirem afegint l´oli, la barreja anirá agafant cos i ens quedarà com una maionesa, ja la tenim a punt.
Ideal per acompanyar qualsevol plat.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna