Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 13 d’agost de 2014

Senglar en escabeix tieta Dolors

Ingredients
Carn de senglar
Alls amb pell
Fulles de llorer
Sal
Pebre negre mòlt
Pebre negre en gra
Orenga
Farigola
Oli d´oliva
Vinagre
Pots de vidre amb tapa

Preparació
Tallar la carn a trossos petits (de mos) 

Seguidament posarem la carn en una olla, afegir els grans d'all amb pell, llorer, sal, pebre negre, orenga i farigola, seguidament cobrir amb oli d'oliva. 

Posar al foc i quan comenci a bullir l'oli afegir uns gotets de vinagre al gust. 

Deixarem coure a foc baix durant uns 90 minuts, (dependrà de la quantitat de carn i lo forta que estigui). 

Deixar refredar a la mateixa olla, un cop estigui la carn freda  la posarem en pots de vidre, afegir uns grans de pebre negre, cobrir amb oli cru i tancar. 

Ja està llista per al seu consum, però si es deixa reposar el mínim d'un mes, estarà més deliciosa encara, es conserva més d´un any. 

 * Aquesta recepta és vàlida per a qualsevol tipus de carn ja sigui domèstica com caça.

* Aquest escabetx d´avui ho ha fet el meu fill en Marc, d´ell es el mèrit, ja veieu que és molt fàcil fer.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...