Carn de senglar
Alls amb pell
Fulles de llorer
Sal
Pebre negre mòlt
Pebre negre en gra
Orenga
Farigola
Oli d´oliva
Vinagre
Pots de vidre amb tapa
Preparació
Tallar la carn a trossos petits (de mos)
Seguidament posarem la carn en una olla, afegir els grans d'all amb pell, llorer, sal, pebre negre, orenga i farigola, seguidament cobrir amb oli d'oliva.
Posar al foc i quan comenci a bullir l'oli afegir uns gotets de vinagre al gust.
Deixarem coure a foc baix durant uns 90 minuts, (dependrà de la quantitat de carn i lo forta que estigui).
Deixar refredar a la mateixa olla, un cop estigui la carn freda la posarem en pots de vidre, afegir uns grans de pebre negre, cobrir amb oli cru i tancar.
Ja està llista per al seu consum, però si es deixa reposar el mínim d'un mes, estarà més deliciosa encara, es conserva més d´un any.
* Aquesta recepta és vàlida per a qualsevol tipus de carn ja sigui domèstica com caça, queda mortal de bo....
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna