L'aigua o brou d'arròs bullit és conegut des de l'antiguitat per refrescar i parar la diarrea.
Pel seu alt contingut en midó en barrejar.se amb l'aigua, aquest posseeix la virtut de protegir les mucoses internes pel que suavitza els estómacs irritats, ideal per gastritis i mal d'estómac.
Ingredients
Arròs blanc
Pastanaga
Aigua
Un pessic de sal
Preparació
Bullir l´arròs amb la pastanaga tallada petita i un pessic de sal fins que estigui tou, colarem i reservar l´arròs per una menjada, ja tenim l´aigua o brou d´arròs a punt, guardar a la nevera.
En cas de problemes intestinals es pot prendre fins a 3 cops al dia, també es pot prendre com a refresc.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna