Ingredients
200 grams de sucre
300 grams de margarina tipus " Tulipan "
6 ous
230 grams de farina de rebosteria
10 grams de maizena
1 culleradeta de bicarbonat
1 culleradeta de vainilla
1 culleradeta de llevat tipus " Royal "
1 pessic de sal
* Fet amb un motlle de 20 cm
Opcional crema de mantega
* Aquest pastís es fet amb un motlle de 20 cm de diàmetre
Preparació
Tamisar junts tots els ingredients secs (menys el sucre) i reservar.
Separar els rovells de les clares i batre aquestes a punt de neu fort.
Batre els rovells amb el sucre i un pessic de sal fins que ens quedi una crema espessa, incorporar la margarina i batre, seguidament a tandes afegirem la farina que tindrem barrejada amb la resta d'ingredients, per a finalitzar les clares a punt de neu que també afegirem a tantes i amb moviments envoltants perquè no perdin l'aire.
Bolcar en el motlle que tindrem preparat i enfornar per espai d'uns 40/45 minuts, dependrà del forn.
Pot adornar al gust o servir tal qual, deliciós
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna