Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 5 d’agost de 2014

Pastís Tulipan



Ingredients
200 grams de sucre
300 grams de margarina tipus " Tulipan "
6 ous
230 grams de farina de rebosteria
10 grams de maizena
1 culleradeta de bicarbonat
1 culleradeta de vainilla
1 culleradeta de llevat tipus " Royal "
1 pessic de sal
* Fet amb un motlle de 20 cm

Opcional crema de mantega

* Aquest pastís es fet amb un motlle de 20 cm de diàmetre

Preparació
Tamisar junts tots els ingredients secs (menys el sucre) i reservar.

Separar els rovells de les clares i batre aquestes a punt de neu fort. 

Batre els rovells amb el sucre i un pessic de sal fins que ens quedi una crema espessa, incorporar la margarina i batre, seguidament a tandes afegirem la farina que tindrem barrejada amb la resta d'ingredients, per a finalitzar les clares a punt de neu que també afegirem a tantes i amb moviments envoltants perquè no perdin l'aire. 

Bolcar en el motlle que tindrem preparat i enfornar per espai d'uns 40/45 minuts, dependrà del forn. 


Pot adornar al gust o servir tal qual, deliciós

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...