Ingredients
Pasta de full ( de forma rectangular )
Sucre blanc o bru ( al gust )
Un ou batut
Crema pastissera
Una mica d´oli d´oliva per les canyes
Preparació
Tallarem la pasta de full a tires i cada tira l´envoltarem a una canya que abans haurem untat amb una mica d'oli d'oliva, aquest pas ens facilitarà la feina de desemmotllar les canyes un cop cuita la pasta, pintarem amb l'ou batut i posarem sucre per sobre.
Enfornar uns 15/20 minuts a 200 graus, dependrà del forn i de lo grans que fem les canyes.
Deixar refredar sobre una reixeta i treure les canyes de la pasta quan estiguin encara una mica tèbies.
Un cop fredes del tot omplir a gust, amb crema pastissera.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna