Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 12 d’agost de 2014

Canyes de Santa Susanna farcides de crema

Tant fàcils com delicioses, li vaig posar aquest nom perquè els motlles o sigui les canyes amb què preparo aquest postres són tallades en el canyer de casa, a Santa Susanna,  pel meu pare que jo adorava,...ell ja fa força temps que ens va deixar, pero les seves canyes tallades especialment per mi amb tant amor estan aqui....  

Ingredients
Pasta de full ( de forma rectangular )
Sucre blanc o bru ( al gust )
Un ou batut
Crema pastissera o nata muntada o trufa....
Una mica d´oli d´oliva per les canyes

Preparació
Tallarem la pasta de full a tires i cada tira  l´envoltarem a una canya que abans haurem untat amb una mica d'oli d'oliva, aquest pas ens facilitarà la feina de desemmotllar les canyes un cop cuita la pasta, pintarem amb l'ou batut i posarem sucre per sobre. 

Enfornar uns 25/30 minuts a 200 graus,  dependrà del forn i de lo grans que fem les canyes. 

Deixar refredar sobre una reixeta i treure les canyes de la pasta quan estiguin encara una mica tèbies. 


Un cop fredes del tot omplir a gust, amb crema pastissera, nata, fruita ....

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...