Ingredients
Llom de porc tallat a rodanxes
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Uns grans d´all
Un raig de vi de cuina
* Truc perquè les carns ens quedi ben tendres.....deixarem les peces en repòs a la nevera, mínim una hora cobertes de llet...
Preparació
Fregir les rodanxes de llom que ja tindrem condimentat amb sal i pebre al gust en la paella amb una mica d´oliva, quan ja estiguin quasi fetes i posarem els alls picats petits, deixar daurar, tot seguir afegir el tomàquet i el raig de vi, deixar reduir i ja estim el plat a punt.
* Es pot acompanyar amb arròs blanc, patates fregides o bullides, pasta....
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna