Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 14 d’agost de 2014

Magdalenes de vainilla


Per unes 24 unitats de talla normal.
Ingredients
4 ous
200 grams de sucre
120 grams de llet
380 grams d´oli d´oliva o gira-sol
420 grams de farina per rebosteria
14 grams de llevat sec tipus "Royal"
1 cullerada de vainilla
1 pessic de sal

Preparació
Tamisar la farina amb el llevat d'una banda, barrejar la llet amb la vainilla, la sal i l'oli per l'altre i reservar.

Batre enèrgicament els ous amb el sucre fins que la massa hagi augmentat el seu volum, afegir el líquid que tenim reservat lentament perquè s'integri a la massa, i per últim la farina.

Omplir les càpsules de paper, cobrir de sucre i coure al forn a 200 graus uns 14/15 minuts, dependrà de la mida de les càpsules i el forn.

* Si es desitja podem preparar la massa amb antelació i reservar a la nevera.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...