La massa filo -o- brick, està forma pel moltes fines lamines de pasta, que en coure queda molt cruixent, i es utilitzada per fer farcida.
Es necessari hidratar la massa amb algún tipus de greix..... oli d´oliva, de gira-sol, mantega..., també es important que si estàs molta estona sense utilitzar-la, sigui coberta, en cas contrari ens quedará seca i trencadissa.
Ingredients
Preparació
Tallarem tota la verdura i la passarem per la paella amb una mica d´oli d´oliva, condimentar amb sal i pebre al gust, deixem refredar una mica.
Agafar les fulles de pasta filo i les farcim formant rotllets , pintar la punta final de la pasta amb una mica d´aigua que ens servirà de cola.
Per cuinar.les tenim dues versions:
1.- Al forn que ja tindrem escalfat a 200 graus, ( les pintarem per sobre amb oli d´oliva ) durant uns 15 minuts aproximadament, dependrà del forn
2.- Fregir.les amb abundant oli.
Acompanyar d´una salsa, arròs blanc, pasta, amanida....
Bon profit
Sal
Pebre
Pebre
Oli d´oliva
Preparació
Tallarem tota la verdura i la passarem per la paella amb una mica d´oli d´oliva, condimentar amb sal i pebre al gust, deixem refredar una mica.
Agafar les fulles de pasta filo i les farcim formant rotllets , pintar la punta final de la pasta amb una mica d´aigua que ens servirà de cola.
Per cuinar.les tenim dues versions:
1.- Al forn que ja tindrem escalfat a 200 graus, ( les pintarem per sobre amb oli d´oliva ) durant uns 15 minuts aproximadament, dependrà del forn
2.- Fregir.les amb abundant oli.
Acompanyar d´una salsa, arròs blanc, pasta, amanida....
Bon profit
Aquesta
recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/Dsesitjo
que t´agradi , petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna