TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimarts, 5 d’agost del 2014

Rotllets " Primavera "






La massa filo -o- brick, està forma pel moltes fines lamines de pasta, que en coure queda molt cruixent, i es utilitzada per fer farcida.

Es necessari hidratar la massa amb algún tipus de greix..... oli d´oliva, de gira-sol, mantega..., també es important que si estàs molta estona sense utilitzar-la, sigui coberta, en cas contrari ens quedará seca i trencadissa.
 

Ingredients
Sal
Pebre
Oli d´oliva

Preparació

Tallarem tota la verdura i la passarem per la paella amb una mica d´oli d´oliva, condimentar amb sal i pebre al gust, deixem refredar una mica.

Agafar les fulles de pasta filo i les farcim formant rotllets , pintar la punta final de la pasta amb una mica d´aigua que ens servirà de cola.

Per cuinar.les tenim dues versions:
1.- Al forn que ja tindrem escalfat a 200 graus, ( les pintarem per sobre amb oli d´oliva ) durant uns 15 minuts aproximadament,  dependrà del forn

2.- Fregir.les amb abundant oli.

Acompanyar d´una salsa, arròs blanc, pasta, amanida....

Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/Dsesitjo que t´agradi , petonets Susanna 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...