Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 5 d’agost de 2014

Aletes de pollastre marinades amb suc de pinya

La recepta original la vaig descobrir en aquest blog  http://elgranchef.imujer.com/ , jo la he adaptat als sabors de casa.

Ingredients
1 Kg. d´aletes de pollastre
250 grams d´aigua
125 grams de salsa de soja
125 grams de sucre
250 grams de suc de pinya natural ( pot ser de llauna )
250 grams d´oli d´oliva
Alls laminats  ( la quantitat al gust )
Sal
Pebre negra
Patatas
Rodanxes de pinya

Preparació
Condimentar les aletes de pollastre amb sal i pebre al gust,  reservar.

Barrejarem la resta d'ingredients en un bol i afegirem al pollastre.

Cobrir el recipient amb paper film i reservar a la nevera un mínim de 2/3 hores, si és més no passa res.

Escalfar el forn a 200 graus, i cuinar les aletes fins que estiguin daurades, pot ser una hora aproximadament, dependrà de la quantitat i del forn, quan ja comencin a daurar afegir patates tallades a rodanxes amb la pell i deixar que es cuinin amb la salsa del pollastre.

Delicioses !!  servir si es desitja acampanat de rodanxes de pinya.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...