La recepta original la vaig descobrir en aquest blog http://elgranchef.imujer.com/ , jo la he adaptat als sabors de casa.
Ingredients
1 Kg. d´aletes de pollastre
250 grams d´aigua
125 grams de salsa de soja
125 grams de sucre
250 grams de suc de pinya natural ( pot ser de llauna )
250 grams d´oli d´oliva
Alls laminats ( la quantitat al gust )
Sal
Pebre negra
Patatas
Rodanxes de pinya
Preparació
Condimentar les aletes de pollastre amb sal i pebre al gust, reservar.
Barrejarem la resta d'ingredients en un bol i afegirem al pollastre.
Cobrir el recipient amb paper film i reservar a la nevera un mínim de 2/3 hores, si és més no passa res.
Escalfar el forn a 200 graus, i cuinar les aletes fins que estiguin daurades, pot ser una hora aproximadament, dependrà de la quantitat i del forn, quan ja comencin a daurar afegir patates tallades a rodanxes amb la pell i deixar que es cuinin amb la salsa del pollastre.
Delicioses !! servir si es desitja acampanat de rodanxes de pinya.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna