Ingredients
Patates
Sal
Pebre
Mantega
Formatge ratllat tipus mozzarella
Cues de llagostí
Sardines en conserva
Tomàquet fregit
Preparació
Bullir les patates amb pell, quan ja no cremin les pelarem, farem puré i condimentaremos amb sal i pebre al gust.
En un bol barrejarem les sardines que haurem desfet amb el tomàquet fregit, reservar.
En una safata apta per forn escamparem uns petits trossets de mantega, i sobre posarem la meitat de les patates, ara escamparem la barreja de les sardines amb ajuda d'una espàtula perquè quedi tota la superfície coberta, seguidament posarem les cues de llagostí i cobrirem amb la resta de les patates, per acabar afegirem uns trossets més de mantega i el formatge ratllat per tota la superfície de la safata.
Enfornar a 200 graus uns 15 minuts perquè agafi color el formatge.
* Podem preparar aquest plat amb antelació i només haurem de posar al forn en l'últim moment.
Èxit garantit, bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna