Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 20 de gener de 2016

Nius de puré de patates


Ingredients
Patates crues mes o menys de la mateixa mida
Sal
Pebre
Mantega a temperatura ambient

Preparació
Bullir les patates amb pell en abundant aigua i sal, deixar temperar fins que ens sigui còmode de poder.les pelar sense cremar-nos, tot seguit les aixafarem i afegirem mantega que tindrem a temperatura ambient mentre anem barrejant fins que tingui la massa una consistència suau però amb cos, rectificar de sal si cal i opcionalment afegirem una mica de pebre.

Posar la massa en una màniga pastissera ( si no en tenim posem improvisar amb una bossa de plàstic), i formarem nius o piles sobre una safata de forn que tindrem folrada amb paper vegetal, posar al forn uns minuts a gratinar per que prenguin color.

* Podem preparar els nius amb antelació i en l'últim moment escalfar i gratinar.
* Podem cobrir amb formatge ratllat

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...