Ingredients
Patates crues mes o menys de la mateixa mida
Sal
Pebre
Mantega a temperatura ambient
Preparació
Bullir les patates amb pell en abundant aigua i sal, deixar temperar fins que ens sigui còmode de poder.les pelar sense cremar-nos, tot seguit les aixafarem i afegirem mantega que tindrem a temperatura ambient mentre anem barrejant fins que tingui la massa una consistència suau però amb cos, rectificar de sal si cal i opcionalment afegirem una mica de pebre.
Posar la massa en una màniga pastissera ( si no en tenim posem improvisar amb una bossa de plàstic), i formarem nius o piles sobre una safata de forn que tindrem folrada amb paper vegetal, posar al forn uns minuts a gratinar per que prenguin color.
* Podem preparar els nius amb antelació i en l'últim moment escalfar i gratinar.
* Podem cobrir amb formatge ratllat
Bon profit.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna