Ingredients
Unes llenques de pa
Tomàquet fregit
Uns daus de gall dindi ( o pernil dolç )
Espinacs que ja tindrem cuits i ben escorreguts
Formatge ratllat cremós tipus mozzarella
Orenga
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus.
Untar les llesques de pa amb una mica de tomàquet fregit, a sobre i posarem els daus de gall dindi, els espinacs, cobrir amb el formatge ratllar i una mica d´orenga.
Fornejar uns 10 minuts ( dependrà del forn i la mida de les llesques )
Bon profit.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna