Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 9 de gener de 2016

Gingebre confitat en dues versions


Gingebre confitat en dues versions

Ingredients per bullir el gingebre
650 grams de gingebre
2 litres d'aigua
500 grams de sucre (opcional)

Preparació
Pelar el gingebre amb el voraviu d'una cullereta de postres, va molt millor que si fem servir un ganivet, seguidament el tallarem al nostre gust, a rodanxes, quadrats, bastonets .....

Posar un cassó al foc amb abundant aigua en aquest cas pels 650 grams de gingebre uns 2 litres i el sucre que és opcional, (queda més suau i no picarà tant al final de la seva elaboració) deixarem bullir a foc moderat / baix  per espai aproximat d'una hora, (dependrà de la qualitat del gingebre i el gruix de les peces), quan hem comprovar que està tendre, escórrer i reservar.

* * * * * * * * * * *

Ingredients pel almívar
750 grams de sucre
1300 grams d'aigua

Posar un cassó a foc moderat / baix amb l'aigua i el sucre, quan comenci a bullir afegirem el gingebre que tenim escorregut, baixem més la potència del foc i deixem que es faci el almívar, remenant de tant en tant, fins que aquest tingui l'espessor desitjat, orientativament  al voltant d´una hora.

Podem fer dues versions del gingebre confitat.

1.- Versió
Treure les peces del cassó, estendre sobre un paper vegetal o silicona, seguidament arrebossar en sucre, deixar refredar i guardar en un pot de vidre tancat, queden com petites llaminadures.

Reservar l´ almívar a part, està deliciós en qualsevol postres o pastissos

2.- Versió
Posar en un pot el gingebre amb l'almívar i un cop fred reservar a la nevera .

* Podem combinar les dues versions en una mateixa elaboració.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...