Font d´inspiració http://www.gastronomiaycia.com/
Ingredients
250 grams de farina
1 culleradeta de llevat químic- tipus Royal -
5 ous a temperatura ambient
180 grams de sucre
Sucre glas per decorar
130 grams d´oli d´oliva
160 grams de formatge crema- tipus philadelphia -
100 grams de poma ratllada ( sense pell )
1 pessic de sal
Preparació
Escalfar el forn a 180 graus.
Motlle que hem utilitzat de 22 cm desmotllable, hem posat un paper vegetal a la base i untat les parets amb oli d'oliva, aquest pas és millor fer-ho el primer.
Tamisar la farina amb el llevat i reservar.
Batre els ous amb el sucre fins que tripliquin el seu volum.
Afegim a la barreja primer el formatge i quan ja estigui integrat l'oli a intervals.
Pelar, ratllar i afegir la poma ratllada a la massa juntament amb el pessic de sal. (Millor fer aquest pas al moment perquè no se'ns rovelli)
Finalment afegirem la farina, però es recomana no fer-ho de cop, si no en tres o quatre vegades, amb moviments envoltants perquè no baixi la barreja.
Abocar en el motlle i enfornar aproximadament per espai de 40/50 minuts, dependrà del forn i del motlle escollit.
Treure del forn i deixar reposar uns 15 minuts, desprès desmoldar sobre una reixeta i deixar refredar.
Un cop fred decorar amb sucre glacé al gust.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna