Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 28 de gener de 2016

Pastís de poma ratllada i crema de formatge


Font d´inspiració http://www.gastronomiaycia.com/

Ingredients
250 grams de farina
1 culleradeta de llevat químic- tipus Royal -
5 ous a temperatura ambient
180 grams de sucre
Sucre glas per decorar
130 grams d´oli d´oliva
160 grams de formatge crema- tipus philadelphia -
100 grams de poma ratllada ( sense pell )
1 pessic de sal 

Preparació
Escalfar el forn a 180 graus.

Motlle que hem utilitzat de 22 cm desmotllable, hem posat un paper vegetal a la base i untat les parets amb oli d'oliva, aquest pas és millor fer-ho el primer.

Tamisar la farina amb el llevat i reservar.

Batre els ous amb el sucre fins que tripliquin el seu volum.

Afegim a la barreja primer el formatge i quan ja estigui integrat l'oli a intervals.

Pelar, ratllar i afegir la poma ratllada a la massa juntament amb el pessic de sal. (Millor fer aquest pas al moment perquè no se'ns rovelli)

Finalment afegirem la farina, però es recomana no fer-ho de cop, si no en tres o quatre vegades, amb moviments envoltants perquè no baixi la barreja.

Abocar en el motlle i enfornar aproximadament per espai de 40/50 minuts, dependrà del forn i del motlle escollit.

Treure del forn i deixar reposar uns 15 minuts, desprès desmoldar sobre una reixeta i deixar refredar.


Un cop fred decorar amb sucre glacé al gust.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...