Ingredients
3
ous
1
iogurt grec
2
mides del vas del iogurt de sucre
3 mides del vas del iogurt de farina normal
1 mida del vas del iogurt de..( oli d´oliva, o de gira-sol o de mantega fosa)
3 mides del vas del iogurt de farina normal
1 mida del vas del iogurt de..( oli d´oliva, o de gira-sol o de mantega fosa)
1
pell de llimona ratllada
1 cullerada petita de llevat químic tipus Royal
Crema de mantega de xocolate o xocolate desfeta al bany maria o Nutella
1 Pessic de sal
1 cullerada petita de llevat químic tipus Royal
Crema de mantega de xocolate o xocolate desfeta al bany maria o Nutella
1 Pessic de sal
Per decorar
Bolets de sucre
Fulles de pa d´òstia ( oblea )
Preparació
Tamisar
la farina amb el llevat i reservar.
Batre
els ous + pessic de sal + pell de llimona ratllada + sucre
fins que ens quedi com una pomada, afegir poc a poc l´oli ,
desprès el iogurt i al final la farina sense batre, donarem unes
voltes suaus fins que quedi tota incorporada.
Posar
la massa en un bol tapat a la nevera un mínim d´ una hora,
Fornejar
uns 20 minuts a 180 graus ( dependrà del vostre forn i de la mida dels motlles escollits ) , deixar refredar sobre una reixeta.
Ara posarem per sobre de cada peça una mica de xocolate i decorarem amb uns bolets de sucre i unes fulles de pa d´òstia.
Bon
profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna