Elaborat amb carn de pollastre finament picada fins quedar com una pasta que es arrebossa amb ou i pa ratllat abans de cuinar-lo, molt apreciat entre el públic infantil i el que ja no ho és tant....
Aquesta nova manera de menjar pollastre la va inventat els voltants dels l´anys 1950 el professor de tecnologia de la Universitat Cornell de Ithaca a l'estat de Nova York, (Estats Units) el Sr. Robert C.Baker, que va publicar aquesta proposta com a treball acadèmic sense patentar la seva idea...... segurament ell mai va pensar que la seva formula arribés tan lluny..... i ja veuen
Ingredients
Pollastre sense ossos i pell
Sal
Pebre
Oli de gira-sol per fregir
Molla de pa
Llet
Ou batut
Pa ratllat
(Opcional formatge crema - tipus philadelphia -
Preparació
Triturarem el pollastre fins que quedi convertit en una massa, condimentar amb sal i pebre al gust, tot seguit i afegim molla de pa que haurem remullat amb llet, integrar a tandes, hem de procurar que la textura de la massa sigui compacta, doncs si no s´ens desfaran els nuggets, ara es el moment d´afegir si volem una mica de formatge crema. ( A casa no agrada ).
Seguidament formarem petites boletes de massa que aixafarem lleugerament, passarem per ou batut, pa ratllat i fregirem en abundant oli de gira-sol.
* Podem fer moltes unitats i congelar.
* Orientativament amb uns 550 grams de pollastre m'han sortit 32 unitats, dependrà de la mida que les elaborem.
Bon profit
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna