Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 28 de gener de 2016

Arengades amb oli


Ingredients
Arengades ( les que venen salades )
Oli d´oliva
Vinagre de vi sua

Preparació
En primer lloc rentem les arengades directament sota el raig d'aigua de l'aixeta.

Seguidament traurem els caps,  les obrirem per la meitat, netejarem per dins i de cada part farem dues tires o més depenent de lo gran que sigui la peça.

En un recipient amb tapa. millor si és allargat posarem les tires d'arengada i cobrirem de vinagre, deixar-los en adob per espai de 3/4 hores, dependrà de la quantitat que hem preparat, millor a la nevera.

Passat aquest temps passarem els filets d'arengada per un colador per eliminar tot el líquid que puguin tenir  i deixem recórrer.

Mentre preparem un pot de vidre amb tapa (que estigui esterilitzat).

Posar en el pot els filets que ja tenim nets, escorreguts i cobrim d'oli.

Ja poden menjar-se, però si tenim paciència i deixem reposar uns dies, encara estan més bons.

Bon profit

 Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...