Ingredients
Nabius
Maizena ( farina de blat de moro )
Sucre
Una lamina de pasta de full
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus
En una safata i posarem els nabius amb mica de maizena ( una o dues cullerades, dependrà de la quantitat de nabius, ens absorbirà el suc que desprenguin ) una mica de sucre, remenar tot i reservar.
Folrarem amb pasta de full un motlle apte per anar al forn, rodó, quadrat....( si es dels que es poden desmuntar per la base, millor a l hora de retirar del motllo )
Seguidament punxar la base amb una forquilla perquè no se infli i abocarem els nabius que tenim reservats.
Fornejar durant uns 25/30 minuts ...dependrà del forn i quantitat.
Deixar refredar sobre una reixeta fora del motllo.
* Pots deixar el voltant del pastís retallat i polit...o rústic com a mi m agrada.
I a gaudir, deliciós, tant calent como fred.
Bon profit, i si es en bona companya millor !.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna