* Aquestes patates son naturals i tallades a casa ..( no son d aquestes que ja venen congelades i pre- cuites amb greixos ....)
* Les patates contenen midó, si les posem en aigua mínim una mitja hora, no s enganxaran al fregir-les i queden més cruixents.
* Abans de fregir-les després del remull escórrer i assecar bé.
* Fetes així son baixes en greixos, queden toves per dins, cruixents per fora...
Ingredients
Patata crua - especial per fregir -
Sal
Oli d´oliva
Preparació
Pelar, tallar les patates al gust i posarem una estona en remull amb agua freda, les esbandirem bé i les farem bullir al fogó amb agua abundant uns 20 minuts ( també o podem fer al microones)
Escórrer, assecar bé i posarem en una safata, untarem per arreu amb una mica d´oli d´oliva i tot seguit ...
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 200 graus - uns 30 minuts, de tant en tant vigilar, remenar, i si es necessari afegir un "xuxu " d´oli amb espray.....important de ferles a tandes que no quedin massa apilonades, al servir condimentar amb sal al gust.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas a la safata del forn.
Esperem que vagi estat del vostre gust, Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna