Formatge lleuger
Pernil dolç
1 llauna petita de blat de moro
1 Paquet de crestes ( empanadillas )
Ou batut per pintar les crestes
Preparació
Barrejar en esta safata el pernil dolç i el formatge, tot tallat petit, així com la llauna de blat de moro.
Ara nomes ens falta farcir les crestes i sobre tot el més important es que ens quedin ben segellades.
Pintar amb l ou batut amb l ajuda d un pinzell, i .....
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 180 - uns 10 minuts, de tant en tant .... vigilar.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella en oli,
o al forn.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna