Dues lamines de pasta de full
Nata per muntar
Maduixes
Sucre en pols
Sucre granulat ( o sigui del normal )
Ou batut per pintar una de les dues rodanxes.
Ametlles laminades
* Opcional per donar cos a la nata una cullerada de formatge cremós, tipus Philadelphia
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus, en el meu, baix i ventilador, cada forn es un mon....
Tallarem les dues lamines de pasta de full rodones de la mateixa mida i farem un forat al mig.
Fornejar d´una en una, el temps aproximat pot ser d´uns 25 minuts per planxa.
La primera la fornejarem sense afegir res, la segona anirà pintada per sobre amb ou batut, ametlles i sucre granulat, deixar refredar les dues parts del tortell sobre una reixeta.
Muntar la nata amb el sucre pols i la cullerada de crema de formatge, farcir el tortell i afegir maduixes senceres, o a trossos
Bon profit i a gaudir amb bona companya.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna