Ingredients
Musclos - que ja tindrem bullits i només amb una closca -
Gambes ( opcional -)
Tomàquet fregit
Sal
Pebre negre
1 got de vi de cuina - o - vermut blanc sec
Pa ratllat
Farina
Ou batut
Preparació
Picarem petit els musclos i les gambes, passar per la paella amb una mica d´oli, i reservar.
En el mateix oli sofregirem una cullerada de farina, afegirem el tomàquet i el vas de vermut -o- vi, condimentar amb sal i pebre al gust, i deixar reduir, al últim moment i posarem els musclos i les gambes, deixar refredar.
Omplir les closques dels musclos, arrebossar amb pa ratllat, ou batut i altre cop amb pa ratllat, aquesta feina la podem fer amb antelació i reservar a la nevera.
Ara només ens falta fregir en abundant oli d´oliva calent i escórrer sobre una reixeta o paper de cuina.
* Si volem menys greixos, també podem fer l últim pas al forn, no queden igual, però també estan bons.
Servir calents, bon profit i si es en bona companya millor.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Que ricos que están. Yo los preparo muchas veces. Tienen muy buena pinta. Un besazo,
ResponElimina