Es fantàstic tenir sempre un fons de nevera com unes lamines de pasta de full i un pot de nata per muntar.
Que es dia de Festa i volem un postres especial, o només tenim ganes de celebrar que avui es avui , doncs va,...... una proposta, tant dolça com deliciosa.....
Ingredients
Dues lamines de pasta de full rodones ( si son quadrades, cap problemes agafes un plat i les talles.
Cacau en pols per fer la trufa
- Decorar al gust, en aquest cas, xocolate desfeta al bany maria, trossets de pell de taronja confitada, i pastilletes de xocolate.
* Opcional per donar cos a la nata, una cullerada sopera de formatge crema tipus Philadelphia, o dos cullerades soperes de llet en pols
* Si no punxeu la pasta de full os quedarà alt com aquest.
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus, el meu amb ventilador, com que cada forn es un món......
Tallarem rodones les dues lamines de pasta de full, amb un plat petit tallarem un forat al mig, ( per formar el tortell)
Els enfornarem per separat ( a no ser que tinguis un forn molt gros, que no es el meu cas)... i els deixarem refredar sobre una reixeta.
Muntar la nata amb el sucre en pols fins que tingui cos, quantitat de sucre.... al vostre gust, dependrà de lo llaminers que sigueu, ( aquí i podem afegir la Philadelphia o llet en pols )
Separar la meitat i afegirem el cacau , remenar bé... i ja tenim la trufa.
Muntar el tortell , farcir amb la nata i la trufa.
Per sobre nosaltres o em decorat amb xocolate desfeta, pell de taronja i pastilletes de xocolate,....això ja o deixem al vostre gust.
Bon profit, a gaudir i si es amb bona companya molt millor !
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Uau que maravilha!
ResponEliminaBeijinhos,
Espero por ti em:
strawberrycandymoreira.blogspot.pt
http://www.facebook.com/omeurefugioculinario
https://www.instagram.com/marysolianimoreira