Fins i tot podem posar herbes com orenga, farigola, romaní, llorer, julivert....
Ingredients
Pot de tomàquet fregit - o natural
Albergínia
Pebrot vermell
Sal
Pebre negra
Sucre ( per si el tomàquet es molt àcid )
Ceba
Aigua
* Opcional - un raig de vermut blanc sec-o- vi
Preparació
Tallarem totes les verdures a trossos petits per separat.
Preparació
Tallarem totes les verdures a trossos petits per separat.
Posarem una paella a foc suau amb un raig d´oli i el doble d´aigua, i posarem les verdures menys el tomàquet, les deixarem coure fins que agafin color i quedi la paella sense aigua, ara li posarem el tomàquet que tindrem triturar o ratllat, remenar bé i deixar reduir, regar amb un generós vas de vermut blanc sec i tornarem a deixar reduir, condimentar amb sal i pebre al gust, ( si el tomàquet es molt àcid i posarem una mica de sucre ) i ja la tenim preparada.
* Reposada encara està més bona.
* També la podem congelar o fer en conserva
* Podem preparar totes les verdures tallades i congelar-les, així les tenim a punt quan tinguem ganes de fer samfaina.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna