Ingredients
Albergínies fetes a la planxa o escalivades
Llavors de sèsam i de gira-sol
1 Paquet de crestes ( empanadillas )
Ou batut per pintar les crestes
Preparació
Tallarem ben petita l´albergínia i ja la tenim a punt ( si no la hem salat abans o fem ara )
Nomes ens falta farcir les crestes i sobre tot el més important es que ens quedin ben segellades.
Pintar amb l ou batut amb l ajuda d un pinzell, espolsar per sobre les llavors de sèsam i gira-sol, ....
Les posarem en una safata de forn que tindrem coberta amb paper vegetal, i fornejar a 200 graus uns 15 minuts
* El temps es orientatiu, dependrà del forn i la mida de les crestes.
Bon profit
* També tinc que dir que desprès de haver-les fet també a la fregidora d aire sense oli,...m hi agraden més, com que en tenia que fer moltes he optat per fer-les al forn....però com he dit, millor amb la Lanova.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna