Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 17 d’abril de 2012

Pastís d´oli, mantega i ametlles



 La meva font d´inspiració http://morenisa.blogspot.com.es/2012/04/trucos-y-consejos-para-que-tu-bizcocho.html, jo he fet uns petits canvies, he de dir que el resultat va ser tot un èxit

Ingredients
175 grams de mantega tova ( a temperatura ambient)
200 grams d´oli d´oliva
200 grams de sucre glas
6 ous
450 grams de  farina de rebosteria
1 sobre de llevat tipus Royal
80 grams d´ ametlles mòltes
1 pell de  llimona ratllada
1 pessic de sal
Decorar al gust

Preparació
En primer lloc posarem el forn a 180 graus i deixarem que s´escalfi , preparar un motlle de 25 cm, be folrat amb paper vegetal o engreixat amb mantega fossa i espolsat amb farina.

Barrejar la farina, les ametlles mòltes, el llevat i reservar.

Batre l´oli, la mantega i el sucre fins que ens quedi una barreja lleugera i esponjosa, ara i anirem bolcant els ous un en un mentre anem remenant així com un pessic de sal i la pell de llimona ratllada,  ens te que quedar com una maionesa, ara només ens falta de afegir les farines a tandes sense parar de batre.

Passarem la massa al motlle que ja tenim preparat i fornejar de 50 a 60 minuts, dependrà del nostre forn.

Refredar sobre una reixeta i decorar al gust, jo he fet una cobertura de xocolate i he decorat amb el que tenia pel rebost, també es pot farcir, però a casa agrada així.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...