Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 22 d’abril de 2012

Pasta caprici de gnocchi amb pernil i truita


Ingredients
400 grams de pasta gnocchi d´espinacs, remolatxa i tinta de sípia
Sal
Pebre
Un pot petit de tomàquet fregit
Formatge mozzarella ratllat
Ous
Pernil salat
All i julivert picats
Oli d´oliva

Preparació
Farem unes quantes truites d´un ou, que quedin molt primes, les anirem col.locant unes sobres les altres fent una pila i reservarem.

Picarem el pernil molt petit, i també reservarem, jo o faig amb la TH, també es pot ser manual.

Bullir la pasta el temps que ens indiqui el fabricant, escórrer i posar-la a la cassola que ja tindrem al foc calenta amb un raig d´oli d´oliva i el pot de tomàquet fregit, condimentar amb sal i pebre al gust,  deixar reduir una mica la salsa, al darrer moment i abocarem per sobre all i julivert picat que haurem passat per una paella apart amb una mica d´oli d´oliva, remenar be.

Agafarem la pila de truites, enrotllar i tallar-les  a tires.

Servir al pasta al instant acompanyada de les tires de truita, el pernill esmicolat i el formatge ratllat per sobre, humm

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...