Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 20 d’abril de 2012

Coca d´ametlles amb xocolata calenta


http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=13

Ingredients

3 ous
1 iogurt natural cremós
2 mides del vas del iogurt de sucre ( una la posarem dins i l´altre per la cobertura)
3 mides del vas del iogurt de farina de pastisseria 
1 mida   del vas del iogurt de..( oli d´oliva, o de gira-sol o de mantega fosa)
1 pell de llimona ratllada
1 cullerada petita de llevat químic tipus Royal
Ametlles laminades
Xocolate desfeta ( a la tassa )
Un pessic de sal
Unes cireres confitades

Preparació
Per començar posarem el forn a 180 graus.

Ara tamisarem la farina junt amb el llevat i reservar.

Batre el ous amb la pell de llimona i un vas de sucre, sense oblidar el pessic de sal, fins que ens quedi textura pomada, afegir poc a poc l´oli sense deixar de remenar, desprès el iogurt i per últim la farina que barrejarem molt suaument perquè la massa no perdi tot aquest aire que li hem donat amb tant d´amor, fins que i quedi tota incorporada.

Abocar la massa a un motlle untat amb mantega i enfarinat, o be folrat amb paper vegetal, ensucrar per sobre amb el sucre restant i sembrar d´ametlles laminades.

Fornejar uns 40 minuts (dependrà del vostre forn i de la mida del motlle escollit), deixarem refredar sobre una reixeta.

Al moment de servir a taula farem les porcions que regarem amb xocolate calenta i adornarem amb una cirera confitada.

Truc:
Podem tenir sempre xocolate desfeta al moment, tant fàcil com, preparar-ne per exemple un litre i guardar a la nevera dins d´una ampolla blanca ( de les de la llet) ben tapada, quan ens vingui de gust una tassa només em d´escalfar-la uns instants al microones.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...