Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 19 d’abril de 2012

Gules del Nord saltades amb alls i bitxo


En una altre entrada de fa temps vaig posar aquest article que avui torno a repetir, doncs segur que ni han moltes persones que no el van llegír, a més de nous visitants d´altre parts d´aquest preciós planeta blau que hem de cuidat, respectar i estimar, que no saben de que parlem al dir "gules"

I que son les gules ?
Les gules son una imitació artificial de l´ autentica anguila ,  la idea va ser creada  i  patentada en els anys 80 per una empresa espanyola , arrel de que les captures d´anguila viva va començar a flaquejar per accès de pesca, a més de que el seu preu era tant card que només arribava a una minoria de mercat.

La pasta de la gula no es res més que carn de peix blanc, farina de blat ó fècula  d´arròs , clara d´ou,....i algun altre ingredient que no sabem....ni expliquen,...li donen la forma....i  a vendre....sembla ser que aquesta industria mou molts mil.lions d´euros a l´any, i el més important que dona feina a molta gent.

Ingredients
Gules del Nord
Sal
Oli d´oliva
Alls laminats
Bitxo vermell sec ( guindilla roja, en espanyol )

Preparació
Posarem l´oli al foc quan estigui calent i sofregirem els alls laminats i els petits bitxos, quan ja comencin a agafar color, abocarem les gules, condimentar al gust , saltar uns minuts, i al plat, servir calentes i al instant

* Un petit truc, si un dia anem al mercat i estan ve de preu, es poden congelar sense problemes i sempre tenim un recurs al congelador per solucionar un àpat.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...