TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dissabte, 28 d’abril del 2012

Cassoletes d´arròs amb patates


Una proposta ràpida de preparar per tenir un bon àpat,  calent i saborós.

Ingredients
Arròs bullit  (que podem tenir preparat amb antelació)
Unes patates bullides ( que també poden estar fetes abans )
Formatge ratllat cremós ( al gust )
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Ous
Unes rodanxes de xoriço

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus

En primer lloc aixafar lleugerament les patates bullides amb una forquilla, barrejar amb l´arròs bullit i ou batut, ens te que quedar espès, condimentar amb sal i pebre al gust, posarem unes gotes d´oli d´oliva a la base de unes cassoletes de fang i tot seguit les omplirem amb l ´arròs, cobrir amb formatge ratllat i decorar amb un tall de xoriço.

Fornejar fins que ens quedin daurades per sobre, servir al moment.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

23 comentaris:

  1. El xoriço ha de donar-li un puntet de gust molt bo. Ho millor es que sont ingredients que no falten mai a les cases.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Un plato sencillo y calórico, pero para aprovechar estupendamente y templar el cuerpo, porque hasta el cuarenta de mayo... Un besote.

    ResponElimina
  3. Qué rico, una manera estupenda de aprovechar sobras. Buen finde

    ResponElimina
  4. crec que es un dinar super complert, l'arros i la patata ens aportaran un extra d'energia. a mes son coses que sempre tenim per casa. bonissim amb el xoriçet i el formatge gratinat.

    ResponElimina
  5. ¡Que bó! y fácil. Además son ingredientes que siempre tenemos en casa.
    El xoriçet le dará muy buen sabor y por una rodajita...no pasa nada.
    Besets

    ResponElimina
  6. Que bueno,me gusta y las cazuelitas de barro tambien.... en unos minutos me voy a fb y nos vemos alli tambien????? en "me gusta"

    ResponElimina
  7. Se me olvido..... quedas añadida a mi blog roll......para ver todas tus publicaciones las cuales de momento tengo tiempo de seguir a diario.....

    ResponElimina
  8. Susanna guapa,una proposta molt deliciosa,no sa ma vera ocurrit pero la veritat que pinta exquisitament i m'agrada molt.
    Un petonet ben gran i bon cap de setmana guapa.

    ResponElimina
  9. l'arros i la patata, amb al xoriço, bonissim

    ResponElimina
  10. ohhh....una propuesta exquisita calórica especial para hoy hace mucho frío el detalle del chorizo esta estupendo,abrazos y abrazos.

    ResponElimina
  11. Anda que con estas cazuelicas mi hijo me hace la oooolaaaaa...jejeje
    que buena Susanna!!

    ResponElimina
  12. Mmmmmm!! El tall de xoriço m´ha enamorat.

    ResponElimina
  13. Bo, bonic, barat i facilíssim, què més podem demanar?

    ResponElimina
  14. Qué ricoooooooooo, y con ese choricito!!!!

    un besazoo

    ResponElimina
  15. M'encanta el xoriço es una bona opció, s'haurà de provar.
    Una abraçada

    ResponElimina
  16. que simple de preparar! la verdad es que sí, es super rápido. y el agregado del chorizo le debe aportar un gustito particular.

    ResponElimina
  17. No, desde aquí arribe la oloreta !!!!, genial !!!!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  18. Una manera original de menjar arros i patates, no o he probat mai, be m'ho apunto, gracies.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...