Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 20 d’abril de 2012

PATATES A LA CASSOLA AMB BACALLÀ I PESSOLS


Ingredients
Llom de bacallà
Un cap d´alls
Patates
Pèsols
Un pot de tomàquet triturat
Una ceba
Una fulla de llorer
Una mica de farina
Sal
Pebre negre
Oli d´oliva
Un raig de vermut blanc sec
Oli de gira-sol per fregir les patates

Preparació
En primer lloc enfarinarem una mica els lloms de bacallà i passarem per la paella amb oli d´oliva, quan comencin a agafar color, retirar i reservar.

Pelar i tallar les patates ( jo les esparraco) les fregirem amb oli de gira-sol, i també les reservem ben escorregudes.

Farem un sofregit amb la ceba, el tomàquet i els alls, quan estigui quasi fet o regarem amb un raig de vermut i deixarem reduir, ara afegirem el bacallà,  les patates, els pèsols i la fulla de llorer, remenar tot i cobrir amb aigua, condimentar amb sal /pebre, deixar una estoneta que faci xup, xup, servir calent, cop tot plat de cassola fet amb antelació queda més gustós.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...