Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 27 d’abril de 2012

Cloïsses al forn amb pa ratllat, all i julivert


http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=65

Ingredients
Cloïsses
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Pa ratllat
Un raig de vermut blanc sec
All i julivert picat petit

Preparació
Rentar les cloïsses dins d´un recipient amb aigua salada perquè treguin tota la sorra que podin portar i les obrirem al vapor.

Encendre el forn a 200 graus.

Farem una barreja amb la resta dels ingredients, ens te que quedar una pasta una mica espessa, i la bolcarem amb l´ajuda d´ una cullera per sobre de les cloïsses que ja tindrem obertes i col-locades a una safata de forn, fornejar uns 10 minuts, fins que ens quedi daurat el pa ratllat amb all i julivert.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...