Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 13 d’abril de 2012

Cigrons amb sípia i espinacs al cava


Ingredients
Ceba
Alls amb pell
Pebrot vermell
Sal
Pebre
Un pot petit de tomàquet fregit
Una sípia grossa
Un pot de cigrons cuits
Espinacs ( si son frescos millor )
Un raig de cava, vi blanc o vermut blanc sec ( al gust del comensal  i el tinguem al rebost)
Oli de oliva

Preparació
En primer lloc tallarem el pebrot i la ceba tot petit, sofregirem amb oli juntament amb els grans d´alls sense treure la pell.

Tallarem la sípia a tires, ( tipus tallarines) quan ja estigui el sofregit quasi fet la afegirem a la cassola , desprès de uns 10 minuts o regarem amb un raig de cava ( en el meu cas ) deixarem reduir, tot seguit i posarem els cigrons, que ja tindrem escorreguts i passats per sota la aixeta, el sofregit de tomàquet i els espinacs que tindrem nets i sense les tiges, tapar la cassola uns minuts perquè redueixin els espinacs, condimentar de sal i pebre al gust, cobrir just amb una mica d´aigua, deixar uns minuts que faci xup, xup, i llestos, tinc que dir que reposat encara està més bo.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...