Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 14 de maig de 2012

Entrepà de calamarsons i amanida


Ingredients
Pa de pita
Calamarsons
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès
Enciam roure
Tomàquets Cherry
Farina de blat

Preparació
Posarem els calamarsons nets en un recipient, condimentar amb sal, pebre i espolsar amb una mica de farina, els fregirem amb oli d´oliva que ja tindrem calent, o farem a tandes, així ens quedaran daurats i cruixents.

Preparar una vinagreta amb oli,vinagre,sal i pebre, amanir l´ enciam i les tomàquets tallades a rodanxes.

Omplirem el pa de pita que tindrem calent amb tots els ingredients, i nyam , nyam, boníssim i lleuger.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...