TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dijous, 10 de maig del 2012

Kokotxes de lluç amb tempura


I que són les kokotxes ?

Son el teixit muscular que separa la mandíbula del conjunt braquial que permet la respiració d´alguns peixos com el bacallà o el lluç, te forma de "V", i normalment ja es venen separades dels peixos

Ingredients
Kokotxes 
Oli d´oliva o gira-sol per fregir
Sal
Pebre
Farina de tempura

Preparació
En primer lloc agafarem un bol i posarem farina amb un raig d´aigua molt freda i barrejar, ens te que quedar una massa molt lleugera, es pot fer amb antelació i guardar a la nevera, doncs com més freda estic millor.

Posarem sal i pebre al gust a les kokotxes, les passarem per la tempura i fregirem uns minuts amb oli calent, escórrer, servir i menjar.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

9 comentaris:

  1. Están molt bones, així en tempura no les he provades mai, però no tardarè.
    Un abraçada

    ResponElimina
  2. N'he menjat però no les he cuinades mai, i veient la teva recepta són ben sencilletes de fer!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. ¡Hola!
    Acabo de descubrir tu blog y me he quedado encantada con esta receta. Las cocochas son deliciosas, aunque pocas veces las encuentro en el mercado, pero ¡en tempura tienen una pinta exquisita!
    ¡Me quedo por aquí para estar en todo lo que salga de tu cocina!
    Un besito :)

    ResponElimina
  4. Que bones !!!! les de lluÇ les millors !!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  5. Mai les he tastat i sempre he tingut curiositat...un dia que les vegi per la peixeteria...m'apunto la teva recepta!!! petons

    ResponElimina
  6. J'adore!!! je peux allez chez toit dîner ce soir?

    ce plat me plait beaucoup, bravo!

    gros bisous et prends soin de toi!

    ResponElimina
  7. Madre de dios, con lo que me gustan la tempura y las kokotxas. Me puedo poner tibia ;) Un besote.

    ResponElimina
  8. La manera mes deliciosa per menjar el peix.

    ResponElimina
  9. Recien ahora conozco los kokotxas, voy a probarlos a ver que tal son. Si salen como en la foto PARA CHUPARSE LOS DEDOS!!! =) Besos!!

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...