Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 10 de maig de 2012

Kokotxes de lluç amb tempura


I que són les kokotxes ?

Son el teixit muscular que separa la mandíbula del conjunt braquial que permet la respiració d´alguns peixos com el bacallà o el lluç, te forma de "V", i normalment ja es venen separades dels peixos

Ingredients
Kokotxes 
Oli d´oliva o gira-sol per fregir
Sal
Pebre
Farina de tempura

Preparació
En primer lloc agafarem un bol i posarem farina amb un raig d´aigua molt freda i barrejar, ens te que quedar una massa molt lleugera, es pot fer amb antelació i guardar a la nevera, doncs com més freda estic millor.

Posarem sal i pebre al gust a les kokotxes, les passarem per la tempura i fregirem uns minuts amb oli calent, escórrer, servir i menjar.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...