Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 30 de maig de 2012

Hamburgueses casolanes de porc i vedella




http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=121


És pràctic i fàcil d´utilitzar, en pocs minuts les nostres delicioses hamburgueses casolanes estan preperades, a les que podem afegir tots aquells ingredients al nostre gust, ceba, pebrot, espècies, xampinyons...
Tan fàcil com :
1.- Posarem film transparent dins del aparell d´una mida més gran que la hamburguesa
2.- També ni posarem a la tapa
3.- Omplir el motlle de carn picada amb una cullera
4.- Col · locar la tapa i premsar repetidament amb força durant uns segons
5.- Aixecar la tapa, treure la hamburguesa feta i embolicar-la amb el film de la tapa, el del aparell el tornarem a fer servir per la propera hamburguesa

Ens queden perfectes


Ingredients ( per 8 hamburgueses )
Un quilo de carn picada (1/2 porc- 1/2 vedella)
Sal
Pebre
Un ou
Oli d´oliva

Preparació
En un bol posarem la carn que condimentarem amb sal i pebre al gust i un ou, barrejar be i deixar reposar una estona a la nevera.

Amb l´ajuda d´ un aparell per fer hamburgueses anirem agafant porcions de la mescla i les anirem formant, ens quedaran perfectes, si no en tenim poder anar formant petites boles de carn que desprès aixafarem amb cura, les embolicarem amb film transparent i guardar a la nevera fins el moment de cuinar-les.

Fer-les a la planxa amb unes gotes d´oli d´oliva i acompanyar del que ens vingui de gust, ceba, pebrot, salsa de tomàquet o res.

* També podem afegir a la carn abans de fer les hamburgueses el complement que més ens agradi, com pot ser formatge, bacó, ceba, pebrot...a casa els i agraden així

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...