Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 14 de maig de 2012

Puré de patates de tota la vida amb musclos arrebossats




Ingredients
Patates de qualitat
Oli d´oliva
Sal
Musclos que ja tindrem oberts al vapor i sense closca
Farina

Preparació
Bullim les patates sense treure la pell amb aigua i sal, un cop cuites les pelarem.

Mentre batre farina amb una mica d´aigua, ens te que quedar una barreja lleugera, passar-hi els musclos, salar a gust , fregir amb oli calent i escórrer sobre una reixeta.

Amb un premsa verdures aixafarem les patates, si no en tenim amb una forquilla, les posarem en el centre del plat, i a tot voltant els musclos arrebossats, regar amb un generós raig d´oli d´oliva,..i a taula

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...