Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 21 de maig de 2012

Galetes de mantega decorades amb glaça reial





























 * Aquesta recepta ja la tinc penjada des de fa molt temps, però per qui li vingui de gust de fer la glaça reial, aquí te la recepta de les galetes a punt per no haver-la de buscar.

Ingredients per fer les galetes
350 grams de farina de pastisseria
90 grams de sucre fi
1 ou
1 pessic de sal
200 grams de mantega tova ( treure de la nevera una hora abans )

Ingredients per pintar les galetes
1 ou batut  amb una cullerada sopera de sucre
* Si les volem pintar amb glassa reial no es pas necessari.

* Si no les volem pintar, es poden decorar amb fruits sec, xocolate, caramels, etc..

Preparació
Batre la mantega + ou + sucre + sal , quan ja estigui tot unit com si fos una crema i afegim la farina tamisada , barrejar fins forma una pasta, que deixarem reposar tapada amb paper film en lloc fresc, mínim 1/2 hora.

Ara estirar la massa i forma les galetes al nostre gust, pintar amb el preparat de sucre i ou. - Decorar si es el nostre desig

Fornejar a 180 graus de 10 / 12 minuts ( depèn del forn ), refredar sobre una reixeta ..i a menjar.
* * * * * * * * * * * * * *
GLAÇA REIAL PER DECORAR GALETES I PASTISSOS

Ingredients
Clares d´ou
Sucre fi
Suc de llimona
Colorants alimentaris  

Preparació
Batre les clares en un bol amb una espàtula, afegirem poc a poc el sucre, que procurarem que sigui molt fi i sec, quan el batut estigui ben esponjós i consistent, li afegirem una mica de suc de llimona, batre una mica més, ens quedarà llesta per fer-la servir, en el seu natural color blanc o acolorida de diferents tons.

La proporció de sucre per clara d´ou es de uns 250 grams, quantitat que reduirem adequadament si amb aquesta glaça tenim que cobrir pastissos.

Es molt important de tapar-la amb paper film per evitar que ens formi escorça per sobre mentre no la fem servir.

Ara només hem de tenyir de colors la glaça i a gaudir pintant galetes.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...