Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 13 de maig de 2012

Coca de pasta de full farcida de poma i crema



Ingredients
Dues lamines de pasta full
Dos ous ( per la crema )
Un ou per pintar
Un pot petit de nata liquida espessa
Tres cullerades de sucre
Dues cullerades de Maizena ( Farina de blat de moro )
El suc d´una llimona
Pomes pelades 
Ametlles laminades
Melmelada d´albercoc o préssec

Preparació
Pre- escalfar el forn a 190 graus.

Tallarem les pomes a rodanxes i les posarem en un recipient amb aigua i una cullerada de farina que li haurem desfet amb anterioritat ( ens quedarà la poma blanca com la neu i sense cap sabor afegit com es el cas si li posem llimona)

Posarem una de les dues lamines de pasta de full en una safata que sigui una mica més petita que la seva mida, em de procurar que la massa ens faci una mica de marge doncs al posar-li la crema s´ens escaparia, no punxar-la pas.

Batre els dos ous junt amb la nata, el sucre, la Maizena i el suc de una llimona,  abocar sobre la massa, ara i posarem les llesques de poma ben escorregudes.

Tapar amb l´altre lamina de pasta de full que abans li haurem fet uns petits talls amb el ganivet.

Pintar amb ou batut i escampar ametlles laminades per sobre.

Fornejar uns 30/35 minuts ( dependrà del forn i la mida), fins que veurem que queda daurat per sobre.

Deixar refredar sobre una reixeta, i pintar amb melmelada de albercoc que tindrem una mica desfeta.

Bon Profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...