Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 15 de maig de 2012

Tallarines amb espinacs i llardons


Ingredients

Tallarines ( tagliatelle)  si la pasta es fresca millor

Espinacs frescos
Llardons
Un pot de tomàquet fregit ( o be el fem a casa )
Sal
Pebre
Oli de oliva
Formatge ratllat ( al gust)
Vi ranci

Preparació

Tallarem els espinacs a tires o sigui a " juliana" i els passarem a una paella molt calenta amb unes gotes d´oli d´oliva, així deixen menys aigua, i reservar.

Fem el sofregit de tomàquet ( o li posem el pot de fregit )  un cop fet i que estigui calent, a la mateixa paella, afegirem els llardons , els espinacs  i un raig de vi ranci, condimentar amb sal,  pebre, i  deixar reduir.


Mentre bullim la pasta seguin les instruccións del fabricant.

Escórrer les tallarines ,  barrejar amb el contingut de la paella i servir calentes , espolsades amb formatge ratllat si be de gust.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...